Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla yapmak; dayanıklı, bedii kapılara en makul fiyatlarla sahip tutulmak sinein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane fen alabilirsiniz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin tarafı dizi, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi özge yangın saye özelliklerine sahiptir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; gömlek adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında omurga olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bir binada veya çatı sertnda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Munzam-3/B ve Ek-3/C’de tamlanan sürelere müsait olması mecburidir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma normal şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut sorunyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Birlik kanatlı yangına dayanıklı kapı Yangın Merdiveni Kapısı ve yangın kaçış kapıları olarak takkadak yalnız her türlü binalarda kullanılmaktadır.

Yeni veya ezelî binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni hangi kriterlere gereğince üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kabilinden soruların canipıtlarını merak ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla kesifı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın kapısı yangın merdivenleri betonarme gestaltlara bakarak çok henüz hafif ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın merdivenleri, müstacel durumlarda insanoğluın yaşamını tehlikeye atmadan hızlı bir şekilde tahliyesini hazırlamak için eleştiri öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve emekyerlerinde yangın merdivenlerinin önemi yadsınamaz.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir acil durumda, kullanıcıların sakimlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve yangın kapısı mekânlardan tükenmek zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çıkışlara elden erişmeleri yürekin gerekli tedbirler cebinır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page